Oljer og eddiker

Enten du trenger frityrolje, olivenolje, rapsolje, matolje, eddiker eller annet så har vi produktene du trenger hos oss.

Tørket frukt, nøtter og frø

Tørket frukt, nøtter og frø er populære produkter som kommer i små eller store pakninger. På vårt lager har vi et stort utvalg ulike sorter.

Hermetikk

Hermetiske produkter som tomatpurré, kuttede tomater og maiskorn med lang holdbarhet i alle størrelser og smaker finner du i vårt sortiment på vårt lager.

Krydder

I vårt sortiment finner du krydder fra alle verdenshjørner, ulike krydderblandinger og ferske krydder i potter.

Pasta og ris

Alt innen pasta og ris finner du hos oss. Enten du ønsker ris til sushi eller fersk pasta så har vi dette på vårt lager. Finner du ikke det du ønsker, hjelper vi deg. 

Mel og gryn

Enten du ønsker hvetemel, pizzamel, havregryn eller allergifri produkter så finner du dette i vårt sortiment.

Juice

Kaldpresset juice laget med den såkalte HPP-metoden. HPP-metoden er en mild prosess som skåner vitaminer og næringsstoffer i frukten og grønnsakene. Rikelig utvalg juice i vårt sortiment.

Fruktpurè

Ponthier er vår leverandør og de jobber med de beste råvarene som kun er ferske. Vi har hele deres sortiment på vårt lager og når de kommer med nyheter finner du de hos oss. Ponthier er foretrukket av flere anerkjente kokker og konditorer. 

Øvrig drikkevarer

Enten du trenger garnityr til cocktail, juice eller andre ingredienser til å sette sammen en perfekt drink så har vi delikate og smakfulle råvarer. Vi jobber tett med noen av de fremste produsentene i bransjen.

Bli kunde

Ingen kunder er for små, og ingen er for store. Vi leverer i dag til restauranter, kantiner, hoteller, catering, delikatessebutikker og offentlig sektor.
Kontakt oss for en uforpliktende prat!

Bli kunde