Om oss

Odd Langdalen Frukt og Grønt er en landsdekkende grossist med mer enn 60 års erfaring fra frukt- og grøntbransjen.

Vi er en foretrukken kvalitetsleverandør av frukt og grønt til storhusholdningsmarkedet, og har en velutviklet landsdekkende distribusjon som leverer til kunder fra Kristiansand i sør, til Kirkenes i nord.

I tillegg til frukt og grønt så har vi ett bredt sortiment på bær, sopp, urter, kolonialvarer, juice og meieri. Kategoriene er i stor utvikling og sortimentet øker for hver dag.

Vi jobber tett med andre leverandører, produsenter og bønder for å finne de beste råvarene i sesong til enhver tid for våre kunder. I tiden som kommer øker vi fokuset ytterligere på dette arbeidet, med bønder i hele landet for å fremheve og sikre enda bedre tilgang til lokal- og nærprodusert mat.

Vi er en betydelig importør av egne varer og har et stort nettverk rundt om i verden med mange kvalitetsprodusenter. Dette sikrer oss meget god tilgang på alle typer varer, året rundt.

Ferske, gode råvarer står i sterkt fokus og vi jobber hardt hver eneste dag med at kvaliteten alltid skal være høy i alle ledd.  

Med avdelinger og samarbeidspartnere i hele landet har vi en svært fleksibel og lokalt tilpasset profil. Med hovedlager og administrasjon samlet på Langhus får vi også de nødvendige synergiene og stordriftsfordelene vi trenger for å gi våre kunder de beste prisene og den høyeste kvaliteten.

Selskapet har bygget sten for sten i mange år og vi er ydmyke og veldig glade for at flere og flere kunder viser oss tilliten. Odd Langdalen er opptatt av å ta vår del av ansvaret for miljøet, les mer om våre tiltak rundt miljø og bærekraft her.

Bli kunde

Ingen kunder er for små, og ingen er for store. Vi leverer i dag til restauranter, kantiner, hoteller, catering, delikatessebutikker og offentlig sektor.
Kontakt oss for en uforpliktende prat!

Bli kunde