Eksotisk (frukt)

Vi har eksotiske og smakfulle frukter fra alle verdenshjørner. I vårt store sortiment finner du frukter du knapt har hørt om til frukter du finner i dagligvarebutikkene. Vi jobber aktivt med å ivareta Fairtrade-standardene og har et sterkt fokus på en mer bærekraftig fremtid. 

Norsk

Norsk frukt i sesong er noen av de mest smakfulle fruktene på markedet. Kortreist frukt fra lokale bønder i Norge har en viktig og sentral rolle i det norske kjøkkenet. Som leverandør jobber vi tett på norske bønder og sammen har vi fokus på miljø og bærekraft. 

Sitrus

Sitrus-produkter er en av de viktigste ingrediensene for mange kjøkken. I vårt sortiment har vi et stort utvalg av sitrus i sesong som er kvalitetssikret av våre agenter for å opprettholde en høy kvalitet og god smak.

Steinfrukt

Steinfrukter er kjent for sine saftige smaker og i vårt sortiment har vi alle typer steinfrukter. Vi har eksperter som kvalitetssikrer våre produkter, slik at våre kunder får levert det beste på markedet. 

Bli kunde

Ingen kunder er for små, og ingen er for store. Vi leverer i dag til restauranter, kantiner, hoteller, catering, delikatessebutikker og offentlig sektor.
Kontakt oss for en uforpliktende prat!

Bli kunde