Blomster, karser og urter

Vårt utvalg av blomster, karser og urter består av både norske og importerte råvarer, og i sesong jobber vi med blant annet Brimse Gård på blomster. Vi streber alltid etter å finne de unike råvarene som gjør at våre kunder skiller seg ut.

Poteter

Vi har alle typer poteter i sesong og bearbeidede produkter. For å kunne tilby de beste råvarene jobber vi tett med norske bønder, og sammen jobber vi aktivt slik at vi kan servere den beste kvaliteten hele året.

Rotgrønnsaker

I vårt sortiment har vi smakfulle rotgrønnsaker i sesong fra hele Norge og resten av verden. Vårt mål er å være først ute med sesongvarene og derfor har vi knyttet til oss noen av de fremste og beste produsentene, blant annet har vi et tett samarbeid med mange produsenter i Østfold. Når eventuelle nyheter dukker opp, finner du disse hos oss.

Salat

I sesong har vi et sterkt fokus på å fremheve smakfull norsk salat. Norsk salat er kjent for sin svært gode kvalitet, mens våre agenter sørger for at vi opprettholder den samme gode kvaliteten gjennom vinteren når vi importerer salat fra andre verdenshjørner.

Sopp

Norsk sopp er kjent for sine unike smaker og er svært ettertraktet. I vårt sortiment har vi blant annet en rekke populære sopper i sesong fra norske skoger og disse er noen av de beste du finner på markedet. Vi leverer også sopp som er fryst.

Løk

Løk er en viktig smakstilsetning i de fleste måltider og en av kokkens mest nødvendige råvarer. Vi har et bredt utvalg forskjellige og smakfulle løker fra inn- og utland. Vi leverer også løk som er skrellet og tilberedt, slik at du kan spare tid på kjøkkenet.

Norske grønnsaker

Norske grønnsaker i og utenfor sesong er en viktig prioritering hos oss. Vi har et sterkt fokus på å levere norske råvarer og kjøper det meste fra norske lokale produsenter. For å få tak på de beste råvarene til en hver tid har vi knyttet til oss mange produsenter over hele Norge. Dermed kan vi tilby de beste grønnsakene gjennom hele året.

Bli kunde

Ingen kunder er for små, og ingen er for store. Vi leverer i dag til restauranter, kantiner, hoteller, catering, delikatessebutikker og offentlig sektor.
Kontakt oss for en uforpliktende prat!

Bli kunde