Basis

Innhold: epler, pærer, bananer, plommer og druer. Vi har også topping-produkter som cherrytomater, sugarsnaps og kiwi. Innhold varierer noe etter sesong. Eksempel: om sommeren varieres det med nektariner, fersken og paragayos. Om vinteren: klementiner når denne har sesong. Frukthaven AS er DEBIO-godkjent, og kan også levere økologiske kurver.

Eksotisk (fruktkurv)

Innhold: epler, pærer, bananer, plommer, druer og knaskerøtter. Poser med forskjellige type nøtter og tørket frukt. Innslag av eksotisk frukt etter sesong. Vi har også topping-produkter som cherrytomater, sugarsnaps og kiwi. Innhold varierer noe etter sesong. Eksempel: Om sommeren varieres det med nektariner, fersken og paragayos. Vinter: klementiner når denne har sesong. Frukthaven AS er DEBIO-godkjent, og kan også levere økologiske kurver.

Klementinkurv til jul

Innhold: klementiner

Premium

Innhold: epler, pærer, bananer, plommer, druer og knaskerøtter. Vi har også topping-produkter som cherrytomater, sugarsnaps og kiwi. Innhold varierer noe etter sesong. Eksempel: om sommeren varieres det med nektariner, fersken og paragayos. Vinter: klementiner når denne har sesong. Frukthaven AS er DEBIO-godkjent, og kan også levere økologiske kurver.

Premium +

Innhold: epler, pærer, bananer, plommer, druer og knaskerøtter. Poser med forskjellige type nøtter og tørket frukt. Vi har også topping-produkter som cherrytomater, sugarsnaps og kiwi. Innhold varierer noe etter sesong. Eksempel: om sommeren varieres det med nektariner, fersken og paragayos. Vinter: klementiner når denne har sesong. Frukthaven AS er DEBIO-godkjent, og kan også levere økologiske kurver.

Premium + Bær

Premium + bær

Økologisk

Økologisk frukt

Bli kunde

Ingen kunder er for små, og ingen er for store. Vi leverer i dag til restauranter, kantiner, hoteller, catering, delikatessebutikker og offentlig sektor.
Kontakt oss for en uforpliktende prat!

Bli kunde